Exclusief bij Sterckx - De Smet: 3 jaar garantie op uw Volvo Selekt

Kies nu voor een tweedehandswagen van Volvo Selekt bij Sterckx - De Smet en rij gerust weg met 3 jaar garantie.

36 MAANDEN GARANTIE

Geniet, bovenop de standaard garantie van 24 maanden, tot eind MAART bij Sterckx - De Smet van 12 maanden extra garantie op uw Volvo Selekt.*

Ontdek ons volledig aanbod op https://www.sterckx-desmet.be/cars.php?make=106&type=1


EEN NIEUWE START. GEGARANDEERD.

Kiezen voor een Volvo Selekt betekent dat u meer dan een prachtige tweedehandswagen koopt. De beste tweedehands Volvo's dragen ons Selekt-label, waarbij we de kwaliteit en veiligheid kunnen borgen die ons eigen is.
Elke Volvo Selekt krijgt een ugrade met de meest recente software. De wagen wordt ook gecontroleerd op 160 punten om te garanderen dat hij voldoet aan onze standaarden rond veiligheid, prestaties en presentatie. Zo maakt u steeds een goede start met de Volvo van uw keuze.


ZORGVULDIG GESELECTEERD
Een Volvo Selekt is altijd jonger dan vijf jaar en heeft minder dan 150.000 km op de teller staan.

GRONDIG GECONTROLEERD
Een grondige controle op 160 punten zorgt ervoor dat elke wagen voldoet aan Volvo's hoge standaarden rond veiligheid, kwaliteit en presentatie.
2 JAAR GARANTIE
U kan 24 maanden rekenen op onze Volvo Selekt-garantie zonder kilometerbeperking, die u na afloop nog 12 maanden kan verlengen dankzij Volvo Renewal.
GRATIS PECHVERHELPING
Bij elke Volvo Selekt bieden wij 1 jaar gratis pechverhelping door Volvo Assistance**. Later wordt die bij elke onderhoudsbeurt telkens opnieuw met 1 jaar gratis verlengd.
TEVREDENHEIDSGARANTIE
Bevalt uw Volvo Selekt toch niet helemaal, dan mag u binnen 30 dagen of 1.500 km ruilen.
GEDOCUMENTEERDE ONDERHOUDSHISTORIEK
Alleen wagens met een volledig traceerbare en gedocumenteerde onderhoudshistoriek binnen het Volvo-netwerk komen in aanmerking om als Volvo Selekt te worden verkocht.
UP-TO-DATE
De software krijgt een upgrade zodat alle technologieën en systemen aan boord helemaal up-to-date zijn.
NAUWKEURIG VOORBEREID
De originele fabrieksinstellingen worden opnieuw ingesteld en de wagen wordt tot in de puntjes schoongemaakt, zo voelt ook een Volvo Selekt aan als nieuw.
ORIGINELE VOLVO-ONDERDELEN
Wanneer een kleine herstelling moet worden uitgevoerd, gebruiken we daarvoor alleen originele Volvo-onderdelen. Zo blijft uw Volvo Selekt ook echt 100% Volvo.
BIJ VOLVO OPGELEIDE TECHNICI
Door doorgedreven interne opleidingen krijgen Volvo-technici onze innovatieve en authentieke Volvo-werkmethodes helemaal onder de knie.*aanbod enkel geldig voor particulieren tot 31/03/2020. Actie enkel van toepassing op Selekt wagens minder dan 1 jaar oud en onder de 30.000km.
**Volvo Assistance: meer info en voorwaarden bij uw Sales Adivsor.

Gallerij

Sterckx - De Smet article image