Alle nieuwe plug-inhybrides worden geleverd met 1 jaar gratis elektrisch rijden

Beperk uw CO2-uitstoot met een nieuwe plug-inhybride en wij vergoeden de stroom die u tijdens het rijden verbruikt.*




1 jaar gratis elektrisch rijden!

Koopt u een nieuwe plug-inhybride van Volvo, dan nemen wij het elektriciteitsverbruik van uw auto een jaar lang voor onze rekening. Dat is onze stimulans om u écht duurzaam te laten rijden. De vergoeding die u ontvangt, zal berekend worden op basis van de kilowatturen die u vanaf 1 juni 2020 gedurende 1 jaar gebruikt om uw Volvo op te laden.

  • Deze promotie geldt op alle bestellingen voor een nieuwe plug-inhybride van Volvo geplaatst vanaf 16 oktober 2019 tot en met 30 september 2020.
  • Alleen geldig als u minstens twaalf maanden met de auto rijdt.
  • Het te vergoeden bedrag is vastgesteld op € 0,2839 inclusief btw per kWh.
  • Het accepteren van de update van de Volvo On Call-app in mei 2020 is noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van dit aanbod. Na het accepteren van de update start immers ook het meten van het aantal geladen kWh elektriciteit.
  • De terugbetaling is gepland in de tweede helft van 2021.
  • De vergoeding is beperkt tot maximaal 3.000 kWh.
  • U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele fiscale consequenties.
Voor meer details verwijzen wij u naar uw Volvo-verdeler.




Verminder uw uitstoot

Volvo streeft er onder meer naar klimaatneutraal te zijn tegen 2040. Om die ambitie te realiseren, zijn al onze auto's verkrijgbaar als plug-inhybride. Met een jaar gratis elektriciteit bij aankoop van een nieuwe plug-inhybride willen we efficiënt energieverbruik onder de aandacht brengen.

Ontdek onze plug-inhybrides





Volg uw voortgang in de app

Binnenkort kunt u het elektriciteitsverbruik van uw auto en de afgelegde afstand in elektriciteitsmodus gewoon volgen in de Volvo On Call app. Ook de terugbetaling van uw elektriciteitsverbruik gebeurt via de app.

Download de app:
Via de App Store
Via Google Play


Wat wilt u weten over deze aanbieding voor 1 jaar gratis elektrisch rijden?

  • Wat is inbegrepen is de aanbieding voor gratis elektriciteit?
    Bij alle nieuwe plug-inhybrides van Volvo die worden besteld vanaf 16 oktober 2019 tot en met 30 september 2020 is één jaar gratis elektriciteit inbegrepen. Dit betekent dat we het elektriciteitsverbruik voor het opladen van uw auto gedurende twaalf maanden terugbetalen. U volgt het elektriciteitsverbruik van uw auto en de afgelegde afstand in elektriciteitsmodus bovendien eenvoudig in de Volvo On Call app. De terugbetaling gebeurt twaalf maanden na aanvang van de betreffende verbruiksperiode in juni 2020.

  • Hoelang geldt deze aanbieding?
    Deze promotie geldt op alle bestellingen voor een nieuwe plug-inhybride van Volvo geplaatst vanaf 16 oktober 2019 tot en met 30 september 2020.

  • Zijn er bepaalde beperkingen van toepassing?
    Ja. Deze aanbieding geldt uitsluitend als u de Volvo On Call app gebruikt en als u de auto minstens twaalf maanden houdt. Als u de auto na meer dan twaalf maanden wilt verkopen of inruilen voor afloop van de terugbetalingsperiode (die ook over twaalf maanden loopt), dan krijgt u alleen het verbruik in kWh tijdens de werkelijke terugbetalingsperiode terugbetaald. De terugbetaling gebeurt alleen in contanten en eventuele wijzigingen van uw belastingvoordeel zijn voor uw rekening.

  • Hoe wordt de terugbetaling berekend?
    Het bedrag van de terugbetaling gaat uit van het huidige consumententarief voor elektriciteit (terugbetaald bedrag per klant = € 0,2839 incl. BTW kWh x kWh verbruikt door de koper). Neem voor meer informatie over de specifieke voorwaarden contact op met uw Volvo verdeler.

  • Geldt deze aanbieding voor alle ondernemingen?
    Dit aanbod is niet van toepassing voor huurwagens, interventievoertuigen (Politie, MUG, brandweer, enz.) en poolwagens (dit kunnen ook taxi’s of deelwagens zijn zonder vaste bestuurder). Uitzonderingen op uw lokale markt zijn mogelijk, dus neem contact op met uw lokale Volvo-verdeler voor meer informatie.

  • Waarom gebeurt de terugbetaling bij een leasewagen in het voordeel van de hoofdbestuurder in plaats van de leasingmaatschappij?
    Met deze campagne willen we vooral een verandering in het rijgedrag teweegbrengen. De terugbetaling gebeurt via de Volvo On Call app die gelinkt is aan de hoofdbestuurder van de auto.

  • Wat is het voordeel voor leasingmaatschappijen?
    Brandstof is na waardevermindering de grootste eigendomskost voor wagenparkbeheerders, dus is het een belangrijk aandachtspunt voor besluitvormers die bij wagenparken betrokken zijn. Volvo Cars wil de gebruikers van leasewagens actief aansporen om zo veel mogelijk in elektrische modus te rijden. Het is immers ook voordelig voor hun werkgevers, die minder brandstofkosten zullen moeten betalen.

  • Kunnen ook klanten die een plug-inhybride hebben besteld voor 16 oktober 2019 gebruikmaken van deze aanbieding?
    Nee. Zij kunnen wel hun elektriciteitsverbruik volgen in de Volvo On Call app. In de zuiver elektrische modus besparen ze bovendien tot wel 80% op hun brandstofuitgaven.


Benieuwd naar meer? Boek een testrit of vraag uw offerte hier aan

Gallerij

Sterckx - De Smet article image