Naast het Autosalon in Brussel showt Volvo Car Belux ook wagens in Antwerpen en in Namen

Sinds 4 januari zijn de derde en vierde tijdelijke showrooms van Volvo Car Belux open in Antwerpen en in Namen. De voorbije jaren waren deze 'Volvo Pop-Up Showrooms' al te zien in Knokke en in Nieuwpoort. Wandelaars kunnen er de nieuwste Volvo-modellen ontdekken in een ongewone omgeving.

Op deze tijdelijke locaties, kunnen bezoekers zowel de XC40 Twin Engine (Plug-in Hybrid), die gebouwd is in onze Belgische Volvo fabriek, ontdekken als de Volvo XC60, die al jarenlang de best verkochte SUV is in zijn categorie (zowel in België als in Europa).



De Volvo Pop-Up Showrooms bevinden zich in de winkelstraten van Antwerpen (hoek Leysstraat/Meir) en van Namen (rue de l’Ange 40). U kan ze bezoeken van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u30 en dit tot 1 februari in Namen en tot 2 februari (die dag uitzonderlijk open op zondag) in Antwerpen.

"Door aanwezig te zijn op plaatsen waar het publiek ons niet noodzakelijk verwacht, willen we op een laagdrempelige manier de mensen welkom heten in de unieke Volvo-sfeer. Enerzijds tonen we met twee meest succesvolle XC-modellen, dat Volvo een innoverend en vooruitstrevend merk is en anderzijds dompelen we de bezoekers onder in de unieke Scandinavische sfeer die eigen is aan Volvo en die ook herkenbaar is bij een bezoek aan de Volvo-verdelers", dixit Balder D’hondt, Marketing Director bij Volvo Car Belux.



Gallerij

Sterckx - De Smet article image