De nieuwe geëlektrificeerde Kia Niro-familie

De geëlektrificeerde familie van de Kia Niro combineert tonnen stijl met lage emissies en een massa keuzemogelijkheden. Hij is voortaan verkrijgbaar met drie geavanceerde aandrijfsystemen – de zuiver elektrische e-Niro, de Niro Hybrid en de Niro Plug-in Hybrid – om maximaal te beantwoorden aan uw behoeften.

Elk Niro-model verenigt een unieke cross-overstijl met gloednieuwe designdetails en een maximale energie-efficiëntie om u verder te brengen dan ooit tevoren.

De Niro past zich moeiteloos aan elke rol aan.
Er zijn tal van redenen om van de Niro te houden. We zetten er enkele op een rijtje:
  1. Drie standalone-motoren die een fantastisch gecombineerd of elektrisch rijbereik verenigen met een alerter rijgedrag.
  2. Een innovatieve afstelling en multilink-achterwielophanging om een echt dynamische rijervaring te garanderen.
  3. Een indrukwekkende waaier aan intelligente technologieën, ontworpen om de veiligheid en het rijplezier naar ongekende hoogten te tillen.
  4. Een toonaangevend plaatsaanbod in het interieur, een grotere koffer en een hoog sleepvermogen.

De look van een filmster. Meeslepende prestaties.
De nieuwe geëlektrificeerde Kia Niro-familie vestigt dynamische nieuwe designnormen voor energie-efficiënte auto’s. Met zijn gebeitelde en gestroomlijnde koetswerk weet hij vanaf de eerste aanblik te verleiden. En dankzij zijn talloze designkenmerken – van zijn gedurfde neus met ‘full led’-koplampen en zijn aerodynamische vormgeving en achterspoiler tot zijn hoogwaardige interieur – vult de nieuwe Niro zijn indrukwekkende prestatie-eigenschappen aan met een sterk stijlstatement.
Hybride & elektrisch


Technologieën die verder gaan... om u verder te brengen.
Geniet van een ongekende gemoedsrust. Dankzij de geavanceerde technologieën die deze drie aandrijfsystemen gebruiken, staat rijden met een van onze nieuwe Kia Niro-modellen geheel in het teken van meer vrijheid bij elke rit, zonder dat u hiervoor toegevingen moet doen.

Kia e-Niro455 km – van hier naar om het even waar
De Kia e-Niro, die zich zowel leent voor stadsritten als langeafstandsritten, brengt u overal waar u moet zijn. Het batterijpakket van 39,2 kWh maakt van de e-Niro de perfecte pendelauto, met een ruim rijbereik van 289 kilometer. Wie nog verder wil geraken, opteert voor de grote batterij van 64 kWh, die is ontworpen voor lange ritten en tot 455 kilometer ver geraakt met een enkele laadbeurt. En met een snellader van 80 kW en meer, kan ze in nauwelijks 42 minuten worden opgeladen van 20 tot 80 procent. En over snel gesproken: de 150 kW (204 pk) sterke elektromotor zet die stroom om in krachtige acceleraties, zoals een sprint van 0 naar 100 km/u in 7,8 seconden.
Kia Niro HybridEfficiënt en meeslepend
De Niro Hybrid beschikt over een geavanceerd parallel hybridesysteem dat de uitstoot tijdens dagelijkse ritten sterk beperkt en toch een aanzienlijke flexibiliteit verzekert. Bovendien beschikt hij over een onafhankelijke voor- en achterwielophanging en een soepel schakelende zesversnellingsbak met dubbele koppeling voor het perfecte evenwicht tussen comfort en rijplezier.

Kia Niro Plug-in HybridHet beste van twee werelden natuurlijk
Door de 1.6 GDI-motor aan een lithium-polymeerbatterij van 8,9 kWh (59 kW) te koppelen, biedt de Niro Plug-in Hybrid een ideale mix van zuinigheid en een elektrisch rijbereik tot 65 kilometer in stadsomgevingen (of 49 km over de WLTP-cyclus). Ook het opladen gaat eenvoudig en vlot: gewoon inpluggen wanneer u een groter rijbereik nodig hebt. De Niro Plug-in Hybrid doet eveneens een beroep op de zesversnellingsbak met dubbele koppeling voor een aangenamer en meeslepender rijgedrag.Uitrusting

Intelligentere uitrusting en meer ruimte. Voor meer rijplezier
Het volledig herwerkte Niro-interieur is in alle opzichten onovertroffen: van de hoogwaardige details en afwerkingen tot de ruime afmetingen en de talloze innovatieve technologieën om uw comfort en rijplezier te maximaliseren. Dit is het type van interieur waar zelfs levende legenden zich goed in voelen.

Een zee aan ruimte. Eindeloze flexibiliteit.
Het interieur van elke Niro staat in het teken van ruimte, comfort en cross-overveelzijdigheid. Dat vertaalt zich rechtstreeks in een zee aan hoofd-, schouder- en beenruimte voor de bestuurder en passagiers. Bovendien voorziet de ongewoon grote koffer een flexibele bagageruimte. Hij helpt u om al uw opties open te houden voor elke rit dankzij een overvloedige ruimte en slimme manieren om ze te configureren.

Zo comfortabel dat u er nooit meer uit wil
De cockpit en het interieur van de Niro werden volledig vernieuwd voor een ongekend niveau van rijplezier, met tal van intelligente en nuttige technologieën die het leven van de bestuurder vereenvoudigen en het dagelijkse comfort voor alle inzittenden verhogen. Met een dergelijk hoogwaardig en uitnodigend interieur wilt u zonder twijfel blijven rijden, of er gewoon in blijven zitten.*

* De beschreven uitrusting is mogelijk alleen als optie verkrijgbaar voor de Kia e-Niro, Kia Niro Hybrid en Kia Niro Plug-in Hybrid.

Meer bescherming en rijplezier op de weg
De geëlektrificeerde Kia Niro-familie biedt ook DRIVE WiSE, een reeks rijhulpsystemen van Kia (6) die de veiligheid van passagiers en voetgangers centraal stellen. Hoe? Door de bestuurder te helpen om zo geconcentreerd mogelijk te blijven en hem alle nodige informatie te bieden om ritten zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. De Niro beschikt bovendien standaard over de nieuwste comforttechnologieën die noodzakelijke taken van de bestuurder overnemen zodat hij maximaal kan genieten van het rijden.

UVO-connect

Kia UVO Connect – Kies voor de toekomst
De nieuwe familie van geëlektrificeerde Kia Niro-modellen beschikt over UVO Connect, een reeks geavanceerde voorzieningen om uw veiligheid te verhogen, uw algemene rijervaring te verbeteren en de gebruiks- en bezitservaring te optimaliseren. Het verbindt u, de bestuurder, in real time met de wereld rond u en biedt u tijdens elke rit een onschatbare bron van informatie. Van live verkeersinformatie tot weersvoorspellingen, points of interest, details van beschikbare parkeerplaatsen op de weg en op parkeerterreinen, evenals informatie over laadstations, de beschikbaarheid van laadpalen en de compatibiliteit van de aansluitingen. En dat alles via een bijzonder gebruiksvriendelijk aanraakscherm.

Geconnecteerd buiten de auto dankzij de UVO-app
De UVO-app, die werd ontwikkeld om compatibel te zijn met Android- en Apple-smartphones, brengt een ware revolutie teweeg in de controle van en gemoedsrust voor auto-eigenaars. Ze geeft u een brede waaier van functies om diagnosegegevens over uw Niro en uw ritten te bekijken, ongeacht waar u bent. Bovendien kunt u met de app een aantal functies – zoals de klimaatregeling – vanop afstand activeren. Zo biedt ze onder meer de mogelijkheid om routeaanwijzingen voor uw vertrek vanop afstand naar uw Niro te verzenden, om de positie van uw wagen en de laadstatus te bekijken en om rapporten en diagnosemeldingen te raadplegen.*

*Klimaatregeling voor het interieur en laadcontrole enkel beschikbaar op e-Niro.

Vraag hier uw offerte aan bij Sterckx - De Smet

Gallerij

Sterckx - De Smet article image