Belgische fiscaliteit. Zweedse innovatie.

De Volvo XC90 Recharge plug-inhybride. Fiscaal interessanter dan ooit.

De vernieuwde Volvo XC90 Recharge plug-inhybride stoot nu slechts 47g CO2/km (NEDC 2.0) uit. Dat maakt hem in België 97,68% fiscaal aftrekbaar en dus de ideale bedrijfswagen. Het is een investering die zichzelf bijna volledig terugbetaalt en waar iedereen beter van wordt: u en uw bedrijf, uw familie, en de planeet. Voor korte ritten kan dat zelfs volledig elektrisch. De XC90 Recharge, ontwikkeld door Zweedse Volvo ingenieurs, is met zijn vele geavanceerde technologieën, luxueuze interieur en ruime comfort grote klasse tot in het kleinste detail. Met deze premium SUV rijdt u zorgeloos de toekomst tegemoet en tevens de enige premium plug-inhybride op de markt met 7 volwaardige zitplaatsen.

U wenst meer info?
Maak een afspraak met ons sales team: https://www.flexmail.eu/f-376d23aff5cc1c4c


Ontdek alle kenmerken

Opgeladen voor een vlotte rit
De elektrische en de benzinemotor werken harmonieus samen in deze ultieme plug-inhybride SUV. Het resultaat? Minder uitstoot, meer grip en meer vermogen.

Een helpende hand
Het rijhulpsysteem met Curve Speed Adaption past uw kruissnelheid automatisch aan. Dat komt uw comfort en veiligheid ten goede, in elke verkeerssituatie.

Parkeer moeiteloos
Vier camera's met hoge resolutie geven u een bovenaanzicht in 360°, zodat u vol vertrouwen een krappe parkeerruimte in en uit rijdt.

Plaats voor iedereen
Ook in een gedeelde ruimte heeft iedereen nood aan een eigen plekje. Onze ruime zetelopties voor tot zeven inzittenden maken van samen reizen een aangename en comfortabele ervaring.

Hemels zicht
Dankzij het kantelbare panoramische dak geniet u ogenblikkelijk van frisse lucht en een prachtig zicht op de wereld daarbuiten. Hemels toch?

Voel de luxe
Het uitzonderlijk fijne nappaleder oogt én voelt erg luxueus, zodat iedereen in alle rust kan ontspannen.

Adem zuivere lucht in
Wij dragen zorg voor het milieu, zowel buiten als in de wagen. Ons luchtkwaliteitssysteem met geavanceerde filtertechnologie – een wereldwijde primeur – zorgt ervoor dat u in de wagen zuivere lucht inademt.

Als muziek in de oren
Uit de perfect geplaatste Bowers & Wilkins luidsprekers komt steevast een kristalhelder geluid. Waar u zich ook in de wagen bevindt, het lijkt altijd alsof u op de eerste rij van een concert geniet.

Hoe meer u elektrisch rijdt, hoe groter de beloning van Volvo.

Door te opteren voor de XC90 plug-inhybride, compenseert Volvo u voor de hoeveelheid stroom die u gebruikt om deze 1 jaar lang op te laden. Meer weten? Klik hier voor meer informatie.


Voorwaarden

* Getrouwheidsactie geldig van 15/05/2020 tot en met 30/09/2020.
Deze actie is enkel geldig bij de aankoop van een nieuwe Volvo XC90 T8 en mag gecumuleerd worden met de huidige condities. Actie geldig voor particuliere en fleetklanten waarvan de Volvo personenwagen minimum 6 maanden ingeschreven is op hun persoonlijke naam of op naam van hun firma. Voor de particuliere klanten is deze premie geldig voor alle personen die onder hetzelfde dak wonen indien dit door een officieel document kan gestaafd worden, weliswaar beperkt tot 1 premie per huishouden.

Gallerij

Sterckx - De Smet article image