VOLVO

Afspraak maken

Sterckx - De Smet Service

Proefrit boeken

Sterckx - De Smet Testdrive

Offerte vragen

Sterckx - De Smet Estimate

Ons Recharge gamma

Sterckx - De Smet Volvo elektrisch

Blijf op de hoogte van Volvo

Volledig elektrische Volvo EX30 uitgeroepen tot World Urban Car 2024

Klein maar krachtig: vandaag hebben we iets te vieren, want onze volledig elektrische Volvo EX30 heeft een grote onderscheiding in de wacht gesleept tijdens de prestigieuze World Car Awards!

Lees meer

Beste diesel, het is tijd om afscheid te nemen

We kondigden het in september vorig jaar met de nodige trots aan tijdens de Climate Week NYC en nu is het zover: onze laatste dieselwagen is van de band gerold.

Lees meer

Volvo Cars investeert in Breathe en sluit overeenkomst voor snelle laadprestaties van de volgende generatie

Volvo Cars heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Breathe Battery Technologies (Breathe) en krijgt zo als eerste constructeur toegang tot de nieuwste versie van de gepatenteerde, op algoritmes gebaseerde laadsoftware voor zijn nieuwe generatie volledig elektrische wagens.

Lees meer

Volvo Cars brengt baanbrekende geconnecteerde veiligheidstechnologie door bestuurders te waarschuwen voor ongevallen verderop

U rijdt op een bochtige landweg. Het is onmogelijk om ver vooruit te kijken. Plots meldt uw Volvo een ongeval verderop. Terwijl u rustig snelheid mindert en de volgende bocht neemt, ziet u een gebotste auto in uw rijvak. Dankzij de waarschuwing was u voorbereid en kon u proactief reageren.

Lees meer