Polestar 2-wereldtournee komt aan in Europa

De nieuwe Polestar 2 gaat de volgende fase van zijn introductie in – een ambitieuze roadshow doorheen de zes Europese lanceringsmarkten van Polestar in aanvulling op gelijkaardige evenementen in China en Noord-Amerika als onderdeel van de Polestar 2-wereldtournee.

De Polestar 2-roadshow stelt de nieuwe Polestar 2 op unieke Polestar-wijze voor aan belangrijke doelpublieken en zal hen de kans geven de nieuwe elektrische sportfastback te bezichtigen tijdens zijn reis doorheen vijftien Europese steden tussen mei en oktober 2019.

“Na de online onthulling in februari is dit de uitgelezen kans voor onze Europese klanten en fans om voor het eerst in hun eigen regio van dichtbij kennis te maken met de Polestar 2”, aldus Thomas Ingenlath, Chief Executive Officer van Polestar.

De Polestar 2-roadshow zal eerst in mei Zweden aandoen, gevolgd door Nederland en België in juni. In juli is het dan de beurt aan het Verenigd Koninkrijk en van augustus tot september bezoekt de roadshow Duitsland. De laatste bestemming is Noorwegen, in oktober. Daar zal als deel van de tour in Oslo ook de eerste Polestar Space-retailomgeving worden geopend.

De precieze data en locaties kunnen worden geraadpleegd op Polestar.com. Het startschot wordt gegeven in het Zweedse Göteborg van 22 tot 24 mei, waarna de roadshow naar Stockholm trekt van 30 mei tot 2 juni.

Gallerij

Sterckx - De Smet article image