De plug-inhybrides van Volvo

'Flexibiliteit' krijgt een heel nieuwe betekenis door de uitmuntende combinatie van een plug-inelektromotor en een zuinige benzinemotor. Het doel? U een onvergetelijke rijervaring bezorgen, met een heel lage of zo goed als geen uitstoot.

Lage tot geen CO2-uitstoot

De extra elektromotor ondersteunt de verbrandingsmotor en zorgt zo mee voor een lage CO2-uitstoot. In de Pure-modus pendelt u zelfs helemaal elektrisch en dus zonder uitstoot.

Ongezien flexibel

Maak uw keuze uit de drie rijmodi: de Pure-modus voor stil en emissievrij rijden, de Power-modus voor optimale prestaties of de Hybrid-modus voor superzuinige ritten met een zo groot mogelijk rijbereik.

Indrukwekkend krachtige rijervaring

Wat de omstandigheden ook zijn, de elektro- en benzinemotor slaan de handen in elkaar voor moeiteloze prestaties en een vlotte, verfijnde rit.

Hoe werkt een plug-inhybride?

Een Volvo plug-inhybride heeft zowel een elektromotor als een benzinemotor – dat noemen we Twin Engine. De elektromotor wordt aangedreven door een batterij die u gemakkelijk thuis of bij een laadstation oplaadt.Twee efficiënte motoren
In de auto zit zowel een elektromotor als een benzinemotor. Die werken naadloos samen of geven apart het beste van zichzelf, wat de situatie ook vraagt.Drie rijmodi
Onze plug-inhybridemodellen beschikken over rijmodi voor elke gelegenheid: de krachtige Power-modus, de elektrische Pure-modus en de gecombineerde Hybrid-modus.Batterij opladen
Dankzij de grote batterij rijdt u volledig elektrisch 40 tot 50 km ver. U laadt ze gemakkelijk thuis op of bij een laadstation. Ook telkens als u remt of vertraagt, krijgt de batterij een dosis energie.


Onze andere elektrische aandrijvingen

Volledig elektrisch
(Binnenkort)

De volledig elektrische aandrijflijn – stil,
krachtig en verfijnd rijden zonder uitstoot.

Lees meer over elektrische wagens.Mild Hybrid
(verkrijgbaar bij 2 modellen)

Een efficiënte aandrijvingstechnologie
waarbij een elektromotor de
verbrandingsmotor ondersteunt, voor een
vlottere en zuinigere rit.

Lees meer over Mild Hybrids.Gallerij

Sterckx - De Smet article image