De nieuwe Kia Niro

Maak plaats voor een CUV vol innovatie. Koetswerk met een stoer en assertief design. Ruim en toch een minimalistisch interieur. Bovendien is hij futuristisch in zijn geavanceerde technologie, connectiviteit en veiligheid. Je kunt kiezen uit de volledig elektrische Niro EV, de Niro hybride en de Niro plug-in hybride.

Boek je proefrit

Resoluut de toekomst tegemoet
Met zijn strakke en toch opvallende design, met een unieke dubbele motorkap om de kenmerkende tijgergrille en de Heartbeat-dagrijverlichting te benadrukken zal de volledig nieuwe Kia Niro gegarandeerd de aandacht trekken. Bewonder het gevoel van uniciteit met het gecombineerde mat en glanzend geaccentueerde, tweekleurige radiatorrooster aan de voorkant. Met zijn zeshoekige patroon straalt het vanuit elke hoek futurisme en hightech uit. Met een krachtig design van het onderste gedeelte met een extra brede look en een geïntegreerd centraal geplaatst oplaadpunt.

Opvallende crossoverdetails aan de zijkant
Het zijprofiel van de nieuwe Kia Niro is ontworpen rond een eenvoudige karakterlijn met een gedurfde crossover-styling en is voorzien van een unieke koetswerkbekleding met een karakteristieke uitstraling. Dit gaat samen met een tweekleurig hightech-koetswerk met een hoogglanzende of staalgrijze bekleding en een stijlvolle Aero C-stijl achteraan om de luchtstroom en de aerodynamica te verbeteren.

Overtuigende kracht achteraan
Stoer en stijlvol. Aan de achterkant is een eenvoudig en mooi designconcept uitgewerkt met achterlichten in Boomerang-stijl, een Heartbeat-reflector, een robuuste beschermplaat en een sterke, maar eenvoudige onderbumper. Hij vervolledigt de voorkant van de EV met strakke, geraffineerde koetswerklijnen en de unieke derde dakstijl (C-stijl) voor een betere aerodynamica.

Een innovatieve cockpit om helemaal in op te gaan
Ontdek Kia's vooruitstrevende nieuwe designtaal – Opposites United – ook achter het stuur. De onconventionele vorm met horizontale en diagonale vormen in het dashboard en de deurbekleding wordt aangevuld met intuïtieve, gebruiksvriendelijke functies die ongelooflijk gemakkelijk te bereiken en te bedienen zijn. Compleet met lijnvormig en aanpasbaar omgevingslicht.

Naadloze dubbele displays
Voor je in de bestuurderszetel bevindt zich een fraai vormgegeven hightech dubbel panoramisch digitaal display van 10,25” met hoge resolutie, dat zowel het informatiecluster voor de bestuurder als de infotainmentfuncties in één gestroomlijnd geheel integreert.

Ontdek de Kia Niro in detail

Gallerij

Sterckx - De Smet article image