Carrosserie

Carrosserie Sterckx

Carrosserie Sterckx is een onafhankelijke afdeling van de groep Sterckx, voor ALLE MERKEN, waar u als particulier of fleet steeds terecht kan voor de herstelling van alle ongevalschade’s alsook voor spotrepair van kleine lakschade en smartrepair zoals het herstellen van hagelschade, koplampen, indeukingen tgv parkeerschade etc.

Als consument heeft u de keuze, ondanks de voorkeurslijsten voor koetswerkherstellers van bepaalde verzekeringsmaatschappijen, om zelf een erkend koetswerkhersteller te kiezen en te opteren voor de kwaliteit van de herstelling die wij u aanbieden en die uw wagen waard is. Daar ijveren we voor, dag in dag uit en met veel engagement dankzij onze jarenlange ervaring als multi-merken carrosseriebedrijf en ons professioneel gemotiveerd team.

De schade aan uw voertuig schatten wij door middel van een professioneel berekeningsprogramma voor u in. Na uw goedkeuring van de op maat opgemaakte offerte gaat ons team voor u aan de slag. Door ons uitgebreid vervangwagenpark zorgen wij dat U mobiel blijft tijdens de volledige herstelperiode.

Als erkend hersteller voor uw verzekeringsmaatschappij garanderen wij U, naast de opvolging van uw schadegeval, een herstelling naar de hoogste geldende kwaliteitsnorm AvicarPlus.

Elk van onze medewerkers volgt geregeld opleidingen om zo up to date te blijven met de nieuwste herstelmethodes en veranderingen in de branche. Zo blijven wij constant mee evolueren en kunnen wij u een perfecte herstelling garanderen.

Als hersteller van uw voertuig trachten wij zoveel mogelijk voor u te regelen en onze service verbeteren is een dagelijks werkpunt. Om deze nog meer op punt te stellen vragen we u na de herstelling van uw wagen een tevredenheidsenquete in te vullen. Deze kan je hier vinden. Benieuwd naar de feedback van onze klanten? Bekijk hier wat zij van onze service vonden.

Waarom kiezen voor Sterckx?

Alle verzekeringen

Wij regelen uw dossier bij alle verzekeringen, zoals onder andere:
AXA / AG / KBC / BALOISE / GENERALI / ETHIAS / ARGENTA / ALLIANZ / VIVIUM / P& V / BELFIUS / FIDEA / DVV / CORONA DIRECT

Tevreden klanten